Veelgestelde vragen

Waarom legitimeren bij kinderen jonger dan 2 jaar?

Voor kinderen onder de 2 jaar betaalt u geen entree bij Pret inn. Helaas kunnen wij in sommige gevallen niet zien hoe oud een kind is. Bij twijfel vragen we om een legitimatiebewijs. Heeft uw kind nog geen legitimatiebewijs, neem dan het zorgpasje van de verzekering mee. Tip: als uw kind met iemand anders mee op stap gaat, zoals opa, oma, oom of tante, maak een foto van het identiteitsbewijs en stuur die mee.

Kan ik een tienrittenkaart gebruiken i.c.m. Peuterochtend?

U mag zelf kiezen wat u gebruikt. Met een tienrittenkaart betaalt u €6,50 per persoon. Tijdens de Peuterochtend, bij vertrek voor 12 uur, ontvangt u op vertoon van de kassabon €3,- retour op de entreeprijs van €8,-

Kan ik een tafel reserveren?

Helaas, bij Pret inn kunt u bij een regulier bezoek geen tafel reserveren. Dit geldt alleen bij kinderfeestjes-arrangementen. Wij adviseren u deze arrangementen ruim van tevoren te boeken via onze site of telefonisch contact met ons op te nemen. Onder het kopje “FEESTJES” vindt u de arrangementen plus de voorwaarden.

Kan ik in een schoolvakantie een kinderfeestjesarrangement boeken?

In de schoolvakanties is een kinderfeestjes-arrangement niet mogelijk. Door eventuele drukte is het niet mogelijk tafels vrij te houden.

Mag ik eigen eten of drinken meenemen en nuttigen?

Pret inn is een horecabedrijf. Daarom is het niet toegestaan eigen eten en/of drinken mee te nemen. Wij hebben een grote verscheidenheid aan producten, waardoor iedereen iets naar wens kan bestellen.

Heeft Pret inn glutenvrije producten?

Enkele producten kunnen glutenvrij bereid worden. Hoewel wij ons uiterste best doen, kunnen er toch altijd sporen van gluten aanwezig zijn in onze keuken.

Mag ik eigen taart meenemen naar een kinderfeestje bij Pret inn.

Wij kunnen dit niet toestaan. Dit mag niet i.v.m. HACCP-hygiëneregels. U kunt bij ons wel taart bestellen.