Veelgestelde vragen

Kan ik met contant geld betalen?

Contant betalen is nog steeds mogelijk, maar het heeft de sterke voorkeur om – contactloos – met pin of mobiel te betalen.

Waarom legitimeren bij kinderen jonger dan 2 jaar?

Voor kinderen onder de 2 jaar betaalt u €4,- entree bij Pret inn. Helaas kunnen wij in sommige gevallen niet zien hoe oud een kind is. Bij twijfel vragen we om een legitimatiebewijs. Heeft uw kind nog geen legitimatiebewijs, neem dan het zorgpasje van de verzekering mee. Tip: als uw kind met iemand anders mee op stap gaat, zoals opa, oma, oom of tante, maak een foto van het identiteitsbewijs en stuur die mee.

Kan ik in een schoolvakantie een kinderfeestjesarrangement boeken?

In de schoolvakanties is een kinderfeestjes-arrangement niet mogelijk. Door eventuele drukte is het niet mogelijk tafels vrij te houden.

Mag ik eigen eten of drinken meenemen en nuttigen?

Pret inn is een horecabedrijf. Daarom is het niet toegestaan eigen eten en/of drinken mee te nemen. Wij hebben een grote verscheidenheid aan producten, waardoor iedereen iets naar wens kan bestellen.

Heeft Pret inn glutenvrije producten?

Enkele producten kunnen glutenvrij bereid worden. Hoewel wij ons uiterste best doen, kunnen er toch altijd sporen van gluten aanwezig zijn in onze keuken.

Mag ik eigen taart meenemen naar een kinderfeestje bij Pret inn.

Wij kunnen dit niet toestaan. Dit mag niet i.v.m. HACCP-hygiëneregels. U kunt bij ons wel taart bestellen.