Binnenspeeltuin vlakbij Nijmegen

Zoek je een leuke binnenspeeltuin in de buurt van Nijmegen? Binnenspeeltuin Pret Inn in Malden, op ongeveer 15 minuten rijden van Nijmegen, is het ideale uitje met kinderen!

Binnenspeeltuin Pret Inn is er voor kinderen en voor volwassenen. Kinderen kunnen genieten van toffe en uitdagende attracties. Stoere toestellen voor de grote kids en een compleet speeleiland voor kleuters en peuters. Terwijl de kinderen veilig spelen kunnen ouders ontspannen, iets drinken en wat eten. Er is een uitgebreide kaart vol lekkere gerechten. Je kan binnen of buiten zitten, met goede en gratis wifi. De toegang voor ouders, opa’s en oma’s of andere begeleiders is gratis.

Nijmegen, lekker centraal

Binnenspeeltuin Pret Inn bij Nijmegen is iedere dag geopend, om te spelen met je vrienden of voor het vieren van een kinderfeestje. De locatie is in Heumen, vlakbij Nijmegen én op steenworp afstand van Brabant en Limburg. Vanaf de A73 neem je de afrit 3 Heumen en dan is het nog een paar minuten. Buslijn 83, van Nijmegen naar Venlo, stopt om de hoek. Nog zeven minuten lopen en je bent in de leukste binnenspeeltuin van de omgeving van Nijmegen. Zoals veel binnenspeeltuinen ligt het op een bedrijventerrein, maar aan de andere kant kijken we uit over weilanden en bomen. En dat is leuk als je op het buitenterras zit.

Klik hier om je route te plannen.