Binnenspeeltuin Limburg

Als je in het noorden van Limburg woont en een leuke binnenspeeltuin zoekt, kijk dan eens over de provinciegrens. Daar waar Brabant, Limburg en Gelderland samenkomen ligt het dorpje Heumen, met de leukste binnenspeeltuin, voor groot en klein. Het ideale dagje uit voor kinderen en prettig voor ouders.

Slechts één kilometer van de grens met Limburg vind je de leukste binnenspeeltuin in de wijde omgeving. Vanzelfsprekend met veel speelplezier voor kinderen, maar ook een fijne plek voor ouders, opa’s, oma’s en andere begeleiders. Het begint natuurlijk met dat het schoon, overzichtelijk en veilig is, dat geeft al veel ontspanning. Daarnaast dempen we het speellawaai met speciale toepassingen, hebben we airco op zomerse dagen, is er gratis wifi en een fijne plek om te zitten met zelfs een buitenterras met uitzicht over de groene weilanden. Naar goed Limburgs gebruik geeft deze binnenspeeltuin ruim baan aan goed eten. De lunchkaart is van kwaliteit, uitgebreid en met mooie streekproducten.

Van Limburg naar Heumen

Dagje naar de binnenspeeltuin? Als je uit het meest noordelijke puntje van Limburg komt, dan is de N271, de Rijksweg, waarschijnlijk de snelste manier om in Heumen te komen. Pret Inn ligt overigens nog dichter bij Malden dan bij Heumen zelf. Buslijn 83, van Venlo naar Nijmegen, brengt je tot op zeven minuten lopen. Woon je zuidelijker in Limburg en wil je een bezoek brengen aan de binnenspeeltuin? Dan neem je de A73, na afrit 3 is het nog een paar minuten naar de snowglider, de familieglijbaan, de klimtorens en de slangentrappen. We zien je graag!

Kijk hier om je route te plannen.