Binnenspeeltuin Gelderland

Als je nog op zoek bent naar een leuke binnenspeeltuin in Gelderland, ken je waarschijnlijk Pret inn nog niet. Indoor speeltuin Pret inn biedt een leuke, leerzame ervaring voor kinderen, en voor volwassenen is het makkelijk gemaakt te ontspannen terwijl de kinderen spelen.

Binnenspeeltuin Pret inn is er voor zowel kinderen als voor volwassenen. Kinderen kunnen er genieten van de fantastische attracties, zoals een twintig meter lange familieglijbaan en een compleet speeleiland voor kleuters en peuters. En dan ook nog bijzondere klimtorens, een buisglijbaan, vier meter hoge trampolines met speciale verlichting, ballenschieters, een slinger waarmee je van het ene naar het andere luchtkussen springt, een voetbalveldje en een skelterbaan.

Binnenspeeltuin Gelderland – ook voor volwassenen!

Terwijl de kinderen aan het spelen en ontdekken zijn, kunnen ouders rustig meekijken, wat ontspannen, een boekje lezen of wat drinken. Bij Pret inn vind je een brasserie, een zithoek, gratis wifi en een fijn buitenterras met uitzicht over de natuur. En daar komt bij: volwassenen betalen geen entree!

Binnenspeeltuin Pret inn is elke dag geopend, van maandag t/m zondag. Ook is Pret inn de uitgelezen plek voor kinderfeestjes, inclusief grote kannen limo en spelen tot sluitingstijd.

We hopen je snel te zien bij binnenspeeltuin Pret Inn!

Rijtijden naar Pret inn vanuit steden Gelderland

Vanuit Nijmegen en Arnhem is Pret inn prima en snel bereikbaar. En ook als je van verder komt rijden, is Pret inn de moeite waard: je kunt rustig de hele dag blijven (spelen of lekker ontspannen), en ook als je aan een hapje eten toe bent, staat er voldoende op het menu. Heel soms is het zo druk bij Pret inn dat we geen mensen meer toelaten. Kijk op onze Facebook-pagina voor updates hierover.

  • Nijmegen – 15 min.
  • Arnhem – 30 min.
  • Apeldoorn – 50 min.
  • Ede – 40 min.
  • Doetinchem – 50 min.
  • Barneveld – 45 min.
  • Zutphen – 60 min.

Gebruik onderstaande routeplanner om zelf een route plannen naar binnenspeeltuin Pret inn.

Plan je route naar Pret inn Malden, Gelderland

Klik hier om je route naar binnenspeeltuin Pret inn te plannen.