Binnenspeeltuin Gelderland

Pret Inn Malden is de leukste binnenspeeltuin van Gelderland. Omdat het vlakbij Limburg en Brabant ligt, krijgen we ook veel bezoekers uit Land van Cuijk, Mook en Middelaar en Gennep. Zelfs voor mensen uit de gemeente Bergen en Maashorst is het prima te bereiken en natuurlijk ook vanuit Duitsland.

De speeltuin kent veel uitdagende attracties voor kids, groot en klein. Daarnaast is de binnenspeeltuin natuurlijk ook veilig, overzichtelijk en schoon. Geluiddempende functionaliteiten zorgen ervoor dat het niet te lawaaierig wordt en de airco houdt de ruimte lekker koel in de zomer. En voor ouders en begeleiders hebben we prima en gratis wifi, een fijne ruimte om te zitten, zelfs een buitenterras en een goede menukaart. Bij Pret Inn gaat het verder dan een tosti, we hebben een volwaardige lunchkaart, lekker en gevarieerd, zelfgemaakt of van de beste leveranciers uit de regio.

Gelderse gastvrijheid

Pret Inn, aan de rand van Gelderland, is er voor iedereen. Het concept werkt zo goed omdat het binnenspeeltuin en lunchgelegenheid in één is. Een heerlijke plek voor kinderen, gegarandeerd urenlang speelplezier, én een fijne plek voor volwassenen. Prettige zitruimte, binnen en buiten, goede wifi, een schone omgeving en een goede lunchkaart maken dat het ook voor jou als ouder of begeleider fijn is om een paar uur door te brengen in Pret Inn.

Klik hier om je route naar binnenspeeltuin Pret inn te plannen.