Binnenspeeltuin Brabant

Woon je in Noordoost-Brabant en ben je op zoek naar een leuke binnenspeeltuin? Daar waar Brabant, Limburg en Gelderland samenkomen ligt het dorpje Heumen, met de leukste binnenspeeltuin in de wijde omgeving. Voor het ideale dagje uit met kinderen!

Binnenspeeltuin Pret Inn is er voor kinderen én voor volwassenen. Kinderen kunnen genieten van fantastische attracties in een uitdagende en leerzame beleving voor alle leeftijden. Stoere toestellen voor de grote kids en een compleet speeleiland voor kleuters en peuters. Terwijl de kinderen veilig spelen, kunnen ouders ontspannen, iets drinken en wat eten. De toegang voor volwassenen is gratis.

Brabantse gezelligheid

Bij binnenspeeltuin Pret Inn vinden we het belangrijk dat ouders, opa’s, oma’s en andere begeleiders zich ook vermaken. Daarom dempen we het speellawaai met speciale toepassingen, hebben we airco op zomerse dagen, zorgen we voor een schone plek, is er gratis wifi en een fijne plaats om te zitten, binnen of buiten, wat jij prettig vindt. Echte Brabantse gezelligheid vind je op de menukaart. Deze binnenspeeltuin gaat een stapje verder dan de tosti. We hebben een echt goede lunchkaart, met producten uit de regio. Zie je het al voor je? De kinderen lekker aan het spelen en jij met een boek of goed gezelschap, een koffie en een heerlijk broodje op het buitenterras, uitkijkend over groene weilanden en bomen.

Kijk hier om je route te plannen.