Bezoeken

Pret Inn voor eindeloos speelplezier

Pret Inn Malden is de leukste binnenspeeltuin in de wijde omgeving. In Gelderland, maar op de grens met Limburg en Brabant is het goed te bereiken voor veel mensen. De binnenspeeltuin heeft uitdagende attracties voor kinderen in iedere leeftijdsgroep tot 12 jaar. Klimmen, klauteren, zwieren en glijden, een paar uur Pret Inn is eindeloos speelplezier.

Veiligheid staat voorop bij Pret Inn. Wat ook belangrijk is, is dat het overzichtelijk is en schoon, daar zorgen we dus voor. Ook hebben we geluiddempende functionaliteiten en de airco houdt de ruimte lekker koel in de zomer. Voor ouders en begeleiders is het prima verblijven. Je zoekt een fijne plek om te zitten en kan gebruikmaken van gratis wifi. Als kers op de taart hebben we een mooie menukaart, met lekker en gevarieerd eten, van de beste leveranciers uit de regio. Ontdek het zelf!

Een goed idee voor iedereen

In een paar jaar tijd is Pret Inn uitgegroeid tot een van de populairste kinderbestemmingen in de wijde omgeving. Het concept slaat aan: behalve speelplezier voor de kids heeft Pret Inn ook oog voor wat ouders, opa’s en oma’s willen. Met lekker eten en drinken, fijne zitjes en een buitenterras. De binnenspeeltuin is goed te bereiken, ligt dichtbij de A73 en grenst aan een groene omgeving met weilanden en bos.

Entreeprijzen

Kinderen van 2 t/m 13 jaar: € 9,95
Kinderen tot 2 jaar*: € 5
Volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar**: gratis toegang
10-rittenkaart 2 t/m 13 jaar: € 80

* Op vertoon van legitimatie.
** Ben je ouder dan 14 jaar maar kom je om te spelen? Dan betaal je entree.

Openingstijden

maandag t/m zondag 09.00u – 18.00u

Pret Inn is elke dag geopend, behalve op, vrijdag 19 juli, eerste, tweede kerstdag en nieuwjaarsdag.

Bij warm weer houden wij ons het recht voor om eerder te sluiten.